Ytterligare topprekrytering till Svalner, välkommen Gustav Åberg!

Nyheter om Svalner

Gustav Åberg har nu anslutit som Director till Svalner Skatt & Transaktion och kommer att ansvara över och driva affärsområdet Entrepreneurial med fokus på entreprenörer och ägarledda företag. Gustav kommer från Grant Thornton där han arbetat med denna typ av frågor och allmän företagsbeskattning i 12 år. Gustav ska tillsammans med bland andra Annamalin Norrsén (Senior Consultant) fortsätta bygga en av marknadens vassaste expertisteam inom detta område.

 

–  Jag ser verkligen fram emot nya spännande utmaningar hos det extremt professionella och sköna gänget på Svalner. Vidare är jag förväntansfull att få köra i gång och vara en del av byråns resa framåt, säger Gustav Åberg, Director.

 

Svalner är Nordens första oberoende skatt- och transaktionsrådgivningsbyrå och har en stark expansion och tillväxtresa där de under senaste året har rekryterat närmare 30 personer.

 

– Gustav är ett viktigt tillskott på Svalnerresan och jag tror starkt på denna fortsatta satsning. Viktor och jag själv, som arbetar väldigt mycket med klientgruppen och den här typen av frågor, kommer även fortsättningsvis att vara delaktiga i affärsområdet men Gustav kommer att driva gruppen framåt, säger Robert Tranquilli, Partner.

 

Svalner fortsätter i en spännande riktning och i januari 2023 kommer de att flytta till ett eget hus, Svalnerhuset, i kvarteret Vildmannen 11 på Lästmakargatan 3.

 

– Denna satsning kommer att stärka gemenskapen, vår position samt vårt varumärke, och även utmärka oss som en attraktiv arbetsplats i större utsträckning. Svalnerhuset är ett viktigt steg framåt gentemot både våra klienter och medarbetare, säger Viktor Sandberg, Managing Partner.

 

För ytterligare information kontakta;

Viktor Sandberg