Vi är otroligt glada över att ha hittat vårt hus, Svalnerhuset!

Nyheter om Svalner

Svalner är inne på en tillväxtresa och har vuxit ur våra befintliga lokaler, vi ser denna flytt som ett naturligt och viktigt steg i Svalners utveckling gentemot såväl våra klienter som våra medarbetare. Vi kommer att välkomna många jurister och ekonomer framöver och Svalnerhuset ska kännas som en spännande plats att både inleda och fortsätta sin karriär på för att tillsammans kunna bidra till Svalners fortsatta tillväxtresa.

 

– För oss var det viktigt att inte bara hitta ett kontor som stöder vårt arbetssätt och medarbetarnas behov, utan också är något extra. Den spännande blandningen av gammalt och nytt, tillsammans med möjligheten att få ett eget kontorshus i det här läget, passar oss perfekt. Flytten till ”Svalnerhuset” blir ett viktigt steg i vår pågående tillväxtresa och stärker vårt varumärke gentemot både klienter och medarbetare. Viktor Sandberg, Managing Partner.

 

I januari 2023 tillträder vi vårt nya kontor på ca 2 500 kvadratmeter i kvarteret Vildmannen 11 på Lästmakargatan 3, efter en omfattande tillbyggnad av fastigheten. Kvarteret Vildmannen 11 ägs och förvaltas sedan september 2020 av Glommen & Lindberg och M2 Gruppen.

 

– Vi är väldigt nöjda. Bygglovet medger en omfattande men ändå varsam tillbyggnad av den fina sekelskiftesfastigheten, och vi har hittat den perfekta hyresgästen. Tillsammans med Svalner kommer vi att skapa vackra och funktionella lokaler för deras medarbetare – både dagens och morgondagens, säger Rolf Alexander, marknadschef och partner på Glommen & Lindberg.

 

För mer information, vänligen kontakta

Viktor Sandberg