Stäng
Från vänster: Viktor Sandberg, Managing Partner, Martin Fridh, Patrik Sedlar

Svalner välkomnar Patrik Sedlar och Martin Fridh som nya delägare!

Nyheter om Svalner

Patrik Sedlar och Martin Fridh är nya delägare på Svalner. Patrik har arbetat på Svalner sedan 2018 och är verksam inom Svalners internprissättningsgrupp (transfer pricing). Martin har varit på Svalner sedan 2019 och arbetar med momsrådgivning mot den finansiella sektorn.

– Det är fantastiskt roligt att ännu en gång se duktiga medarbetare ta klivet och fortsätta utvecklingen av vår byrå i egenskap av delägare. Patrik och Martin kommer att bidra med kompetens och entusiasm och de är båda välkomna tillskott i vår delägarkrets, säger Viktor Sandberg, Managing Partner.

– Det känns spännande att anta rollen som delägare i Svalners fortsatta expansion. Internprissättningsgruppen har växt ordentligt de senaste åren tack vare många bra rekryteringar. Jag ser fram emot att i min nya roll bidra till att ytterligare utveckla byråns förstklassiga rådgivning och erbjudande inom transfer pricing, säger Patrik.

– Svalner har en enastående momsgrupp och vi expanderar kontinuerligt. Jag ser fram emot att fortsätta bidra till vårt redan starka erbjudande samt att ytterligare utveckla byråns engagemang mot den finansiella sektorn, säger Martin.

Svalner är Nordens största oberoende byrå inom skatt- och finansiell transaktionsrådgivning med över ett hundratal medarbetare.

– Vi har haft en fantastisk tillväxt de senaste åren. Till och med under pandemin gick vår rekrytering på högtryck, säger Eva Dahl, COO/Partner. Martin och Patrik föryngrar en redan, för branschen sett, ung delägargrupp som gått i bräschen och tillämpar ett nytt arbetssätt som visat sig mycket framgångsrikt inte minst i arbetet med att attrahera nya medarbetare, fortsätter Eva.

 

För mer information vänligen kontakta:

Viktor Sandberg
Martin Fridh
Patrik Sedlar
Eva Dahl