Svalner välkomnar Erik Nilsson som ny delägare!

Nyheter om Svalner

Erik Nilsson har tillträtt som ny delägare vid Svalner den 1 januari 2022. Erik har arbetat på Svalner sedan 2014 och är främst verksam inom Svalners grupp för svenska och internationella skattefrågor.

 

– Det är fantastiskt roligt att ännu en gång se en duktig medarbetare ta klivet och fortsätta utveckling av vår byrå i egenskap av delägare. Erik med sin kompetens och långa erfarenhet inom svensk och internationell företags- samt individbeskattning är ett välkommet tillskott i vår delägarkrets, säger Viktor Sandberg, Managing Partner.

 

– Det känns spännande att anta rollen som delägare i Svalners fortsatta expansion. Jag ser fram emot att i min nya roll bidra till att ytterligare utveckla byråns förstklassiga rådgivning och erbjudande som branschledande inom skatterätt i Sverige, säger Erik Nilsson.

 

Svalner är Nordens första och största oberoende skatt- och transaktionsrådgivningsbyrå och har, efter en stark tillväxtresa de senaste åren, över ett hundratal medarbetare.

 

– Utökningen av vår delägarkrets är en naturlig och positiv konsekvens av vår starka tillväxt och belyser väl Svalners starka tilltro till organisk tillväxt. Nu ser vi fram emot ett spännande 2022 tillsammans med våra klienter, säger Eva Dahl, Partner/COO.

 

Svalner fortsätter i en spännande riktning och i januari 2023 kommer de att flytta till ett eget hus, Svalnerhuset, i kvarteret Vildmannen 11 på Lästmakargatan 3.

 

– Denna satsning kommer att stärka den interna gemenskapen, vår position på marknaden och vårt varumärke. Förhoppningsvis kommer det även att utmärka oss ytterligare som en attraktiv arbetsplats. Svalnerhuset är ett viktigt steg i vår utveckling i förhållande till såväl våra klienter som våra medarbetare, säger Viktor Sandberg.

 

För ytterligare information kontakta;

Viktor Sandberg