Stäng
Svalner har blivit Tier 1 rankade i ITR World Tax för andra året i rad

Pressrelease: Svalner har blivit Tier 1 rankade i ITR World Tax för andra året i rad

Nyheter om Svalner

Svalner Skatt & Transaktion är stolta över att kunna tillkännage att bolaget för andra året i rad blivit Tier 1-rankade i samtliga kategorier (General corporate tax, Tax controversy och Transfer Pricing), i 2024 års upplaga av ITR World Tax.

ITR rankar världens ledande skattebyråer i syfte att vägleda inköp av skatt- och transaktionsrådgivningstjänster. Tier 1 är den högsta klassificeringen.

Med denna prestation befäster Svalner sin position som en innovatör inom skattesektorn och visar sin djupa förståelse för det invecklade och föränderliga skattelandskapet. Erkännandet understryker Svalners engagemang för att ge kunderna innovativa och effektiva skattestrategier som driver framgång och tillväxt.

“Vi är hedrade att återigen bli Tier 1-rankade i samtliga svenska kategorier av ITR World Tax. Den här är en lagprestation som återspeglar våra medarbetares hårda ansträngningar att hela tiden förse våra kunder med de bästa lösningarna och detta erkännande motiverar oss ytterligare att fortsätta höja ribban i vår bransch, säger Victor Sandberg, Managing Partner för Svalner. ”

För att se hela rankningslistan eller för att ta reda på mer om ITR World Tax, besök https://www.itrworldtax.com/NewsAndAnalysis/World-Tax-2024-is-now-live/Index/1376

 

För mer information kontakta:

Viktor Sandberg
Charlotte Nordén