Pressrelease: Fastighetsprofilen Barbro Stridlund till Svalner Skatt & Transaktion

Nyheter om Svalner

Svalner Skatt & Transaktion har nöjet att presentera Barbro Jansson Stridlund som det senaste tillskottet i bolagets fastighetsgrupp.

Barbro har med drygt 30 års erfarenhet en gedigen bakgrund avseende skattefrågor inom bygg- och fastighetsbranschen. Hon har arbetat med såväl generell bolagsbeskattning som fastighetstaxering och har nischad expertis inom flera områden bla fastighetsutveckling och fastighetstransaktioner. Hon har bla många års erfarenhet från Skatteverket, varit skattechef på NCC och ansvarat för fastighetsgrupper inom skatt- och transaktionsrådgivning på flera stora konsultfirmor. 


– Jag är lite av en nörd inom mina frågor och trivs verkligen med att jobba med duktiga människor som drivs av samma saker. Det är därför jag valt Svalner. Jag känner flera som jobbar här sedan tidigare och vet att firman har ett högt anseende i branschen. Jag har följt Svalner under flera år och är imponerad över den tillväxtresa man gjort och som jag nu ser fram emot att få vara med och bidra till. Jag tror framförallt att jag har en hel del att tillföra inom området fastighetsutveckling som länge varit ett fokusområde för mig, säger Barbro Stridlund.


– Jag har följt
Barbros karriär genom åren och alltid haft stor respekt för hennes kompetens, säger Viktor Sandberg Managing Partner på Svalner. Vi är många som sett fram emot att få Barbro som kollega i fastighetsgruppen på Svalner och jag önskar henne varmt välkommen och lycka till.

 

För mer information kontakta:

Viktor Sandberg