Stäng

Svalner välkomnar fyra nya delägare!

Carl Lindberg, Magnus Johansson, David Klingberg och John Hovsenius har tagits in som delägare. Både Carl och Magnus har arbetat på Svalner i ett flertal år.

– Det är fantastiskt roligt att se våra duktiga medarbetare ta klivet och att de vill fortsätta utvecklingen av vår byrå i egenskap av delägare. Såväl Carl som Magnus har ett uttalat transaktionsfokus och är ett välkommet tillskott i vår delägarkrets, särskilt mot bakgrund av Svalners satsning på Transaction Services, säger Viktor Sandberg, Managing Partner.

Carl har arbetat på Svalner sedan 2017 och är främst verksam inom Svalners fastighetsgrupp. Carl har lång erfarenhet av skattefrågor, specifikt inom fastighetstransaktioner och finansieringsfrågor, och har tidigare arbetat på advokatbyrå.

Magnus har arbetat på Svalner sedan 2014 och är verksam inom Svalners transaktionsgrupp och har även han lång erfarenhet av skattefrågor, specifikt inom M&A och Private Equity. Magnus har tidigare erfarenhet från arbete på en av de större revisionsbyråerna.

– Det känns stimulerande och roligt att anta rollen som delägare i byråns expansiva fas, säger Carl Lindberg.
– Jag instämmer med Carl och ser med tillförsikt fram emot att som delägare delta i det fortsatta arbetet med att utveckla Svalners erbjudande, säger Magnus Johansson.
Som tidigare meddelats har även John Hovsenius och David Klingberg tagits in som delägare och driver Svalners nya affärsområde, Transaction Services. Satsningen och expansionen av Svalners erbjudande med Transaction Services har redan visat sig vara mycket uppskattad av våra klienter och på marknaden.

Svalner är Nordens första oberoende skatt- och transaktionsrådgivningsbyrå och har en stark tillväxt. Svalner har rekryterat 18 personer under förra året och vi ser fram emot 2020 och samarbetet samt utvecklingen av vår affär tillsammans med våra klienter.

Carl Lindberg, Magnus Johansson, David Klingberg och John Hovsenius tillträdde som nya delägare 1 januari 2020.

För ytterligare information kontakta:

Viktor Sandberg